Groep vrienden in de zomer rookvrij op het terras

Rookvrij de zomer in

Het is vandaag Wereld Niet Roken Dag! Jaarlijks wordt op 31 mei wereldwijd aandacht gevraagd voor de gevaren van roken en worden rokers uitgedaagd om minstens één dag te stoppen. Maar één dag stoppen maakt nog geen succesvolle stoppoging. Met de campagne “Rookvrij de zomer in” ondersteunt Prostop de stoppers die vandaag willen beginnen met stoppen en dit vol willen houden. In deze blog bespreken we waarom stoppen met roken in de zomer een uitdaging kan zijn en hoe Prostop hierbij kan helpen.

Waarom lijkt roken in de zomer aantrekkelijker?

De lente ging een beetje moeizaam van start, maar inmiddels schijnt in heel Nederland volop de zon. We trekken met z’n allen naar buiten, gaan barbecueën met vrienden of ploffen neer op het terras. Jaarlijks zien we dat er in de zomer meer gerookt wordt. Veel mensen hebben de gewoonte gecreëerd om te roken als ze lekker van het zonnetje zitten te genieten. Want voor veel rokers “hoort” een sigaret bij genieten. En als deze associatie eenmaal gemaakt is, kan het erg lastig zijn om daar vanaf te komen.

Maar is roken écht nog aantrekkelijk?

Er worden steeds meer maatregelen doorgevoerd om roken te ontmoedigen. Zo wordt een pakje sigaretten steeds duurder. Het bedrag dat u kunt besparen door te stoppen met roken is enorm. Daarnaast kunt u ook op steeds minder plekken roken. Binnen roken mag al lang niet meer, maar op steeds meer buitenterrassen wordt het tegenwoordig ook niet meer getolereerd. En als het wel is toegestaan om te roken op het terras, gaat dat vaak gepaard met boze blikken van niet-rokers. Eerlijk is eerlijk, het wordt rokers steeds moeilijker gemaakt om lekker rustig een sigaretje te roken.

Deze zomer nog rookvrij!

Veel mensen besluiten ná de zomer om te stoppen met roken. Dan kunnen ze in hun vakantie nog heel bewust genieten van hun laatste sigaretten. Maar hoe lekker zou het zijn als u in uw vakantie al de vrijheid ervaart dat u niet meer afhankelijk bent van de sigaret? Meer geld over voor vakantieplannen, meer energie om volop te genieten van de zomerdagen én geen boze blikken meer van uw niet-rokende buren op het terras. Lijkt dit u wat? Dan kunt u bij Prostop terecht!

Prostop zomeractie 1 t/m 30 juni

De laserbehandeling van Prostop helpt u om de ontwenningsverschijnselen te verminderen en de behoefte aan een sigaret te onderdrukken: een stopmethode met veel voordelen. Voor meer informatie over de behandeling kunt u contact opnemen via de website, of bellen naar 088 786 7700. Als u in juni uw afspraak boekt, krijgt u als cadeautje van ons een gratis pot Chlorella/Spirulina ter waarde van €19,50 na afloop van uw behandeling. Deze voedingssupplementen helpen uw lichaam te ontgiften en geven u een energieboost. Maak dus snel uw afspraak en start uw rookvrije zomer!


NB: De boekingsdatum is leidend voor de gratis pot Chlorella/Spirulina. Als u op 30 juni een afspraak inplant voor de maand juli, heeft u dus alsnog recht op de gratis voedingssupplementen.

Delen: