Prostop therapeut behandelt cliënt

De voordelen van lasertherapie

Definitief afscheid nemen van de sigaret kan erg lastig zijn. Roken is zowel lichamelijk, als geestelijk een hardnekkige verslaving. Gelukkig zijn er verschillende methodes om succesvol te stoppen met roken. De lasertherapie van Prostop is een moderne vorm van acupunctuur, waarbij in plaats van naalden een laser gebruikt wordt. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van deze stopmethode.

Minder last van ontwenningsverschijnselen

De lasertherapeut stimuleert verschillende behandelpunten op het lichaam. Hierdoor wordt endorfine aangemaakt. Deze stof zorgt ervoor dat de ontwenningsverschijnselen na het stoppen worden onderdrukt. Bovendien wordt de behoefte aan een sigaret geminimaliseerd. Het wordt daardoor makkelijker om het stoppen vol te houden.

Geheel pijnloos

Het woord ‘lasertherapie’ wekt bij sommige mensen de associatie dat dit een pijnlijke methode is. Gelukkig is dit niet het geval. Er wordt gebruik gemaakt van een softlaser met pijnloze lichtstralen. De behandeling is veilig en geeft geen schadelijke bijwerkingen.

Eenmalige behandeling

De laserbehandeling van Prostop is een eenmalige behandeling en heeft bovendien direct effect. U hoeft dus niet meerdere keren terug te komen voor een afspraak. De behandeling duurt ongeveer een uur.

Gratis nabehandeling

Het kan voorkomen dat mensen er niet direct in slagen om succesvol te stoppen. Daarom kunt u bij Prostop binnen een half jaar terecht voor een gratis nabehandeling. Als u na een half jaar nog behoefte hebt aan een extra steuntje in de rug kunt u een extra behandeling krijgen voor €80. Vanaf een jaar na de eerste behandeldatum betaalt u weer de reguliere prijs van €275.

Mogelijk op meerdere plekken in Nederland

Prostop heeft 26 vestigingen door heel Nederland. Hierdoor is de kans groot dat er bij u in de regio een praktijk is waar u terecht kunt voor een laserbehandeling. Een overzicht van alle Prostop vestigingen vindt u hier.

Wilt u stoppen?

Voor meer informatie over de lasertherapie, of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via de website of bellen naar 088 786 7700.

Delen: