Meer informatie? bel direct:
088 78 67 700
Mijn Prostop
Meer informatie? bel direct:
088 78 67 700 (lokaal tarief)
stoppen met roken

Het is de afgelopen weken herhaaldelijk in het nieuws geweest: niet-rokers leven zo’n 13 jaar langer dan rokers. Roken blijkt dus nog gevaarlijker en dodelijker te zijn dan we dachten. Als u nog iets aan uw levensverwachting zou willen veranderen, lees dan verder!

Niet alleen levensverwachting is belangrijk

Dat u als roker korter zal leven is natuurlijk al een vervelende gedachte. Maar wat misschien nog wel een vervelender feit is, is dat rokers een veel langer ziekbed kennen dan niet-rokers. Ze worden veel eerder getroffen door een van de vele typische rokersziektes zoals COPD, longkanker of hartkwalen. En dat betekent dat er gedurende de laatste levensjaren van een roker ook veel minder te genieten valt dan voor een niet-roker. In medisch taalgebruik wordt dat genoemd: minder levensjaren in goede gezondheid.

Speel geen russisch roulette met uw leven

De kans op een dodelijke ziekte en een veel korter leven is veel groter als u rookt. U gokt er misschien op dat u de dans ontspringt, maar de kans is groot dat u aan het kortste eindje trekt. Overweeg daarom eens of u er niet beter mee op kunt houden. Behalve langer leven brengt stoppen met roken ook nog eens veel andere voordelen met zich mee:

  • U houdt aanzienlijk veel meer geld in de protemonnee
  • U krijgt een betere conditie, u wordt fitter
  • U ziet er beter uit, u krijgt weer een gezonde blos op de wangen
  • U ruikt frisser, uw woning ruikt frisser
  • De mensen om u heen zullen het waarderen als u stopt
  • U zult meer zelfrespect en zelfvertrouwen hebben

Hoe stoppen?

Prostop adviseert u om een laserbehandeling te ondergaan op uw stopdag. Dat zal u enorm helpen om het stoppen beter vol te houden. De lasertherapie ondersteunt u door veel van de nare ontwenningsverschijnselen en ook de ontzettende trek in een sigaret voor een groot deel weg te nemen. Mocht u na enige tijd wat moeite krijgen met het volhouden, dan kunt u overwegen om gebruik te maken van de gratis nabehandeling. U heeft dan weer een extra steuntje om het vol te blijven houden.

De lasertherapie van Prostop kost € 225,- inclusief de gratis nabehandeling. Wat zou u normaal kwijt zijn voor 28 dagen roken? Inderdaad: ongeveer evenveel! Deze unieke ervaring kost u dus vrijwel niets, en u krijgt de kans om af te rekenen met een verslaving waar u diep in uw hart het liefst van af zou willen zijn! Want dat blijkt ook uit onderzoek: van alle rokers zou 80% er het liefst bevrijd zijn van hun verslaving! Welnu, als dat ook voor geldt: “Grijp uw kans en de telefoon en bel Prostop – de marktleider in Nederland op het gebied van laserbehandelingen – voor een afspraak!”

Afspraak maken
Doe de motivatietest