handen op elkaar samen

Maak u klaar voor Stoptober 20223

Oktober is bijna in zicht. Dat betekent dat over een paar weken, meer dan 50.000 mensen samen de uitdaging aan gaan om 28 dagen rookvrij te blijven. Het is bewezen dat u 5 keer meer kans heeft om voorgoed te stoppen als u 28 dagen achter elkaar niet rookt. In deze blog vindt u meer informatie over Stoptober en hoe het precies in zijn werk gaat.

Het succes van Stoptober

Wat Stoptober succesvol maakt is dat u het samen met heel veel andere mensen doet. Deelnemers van voorgaande jaren zeggen dat het enorm veel steun geeft om tegelijk met duizenden anderen de strijd aan te gaan. 28 dagen stoppen met roken is precies lang genoeg om alle positieve effecten van stoppen met roken te ervaren. Dit komt omdat de meeste ontwenningsverschijnselen dan achter de rug zijn. Daarnaast krijgen de deelnemers meer zelfvertrouwen door de positieve aanpak en de steun die Stoptober biedt. Er is een gratis app beschikbaar en een sociaal netwerk waar u zich bij kunt aansluiten. Hierdoor groeit de overtuiging dat het stoppen gaat lukken. In de afgelopen jaren hebben meer dan 400.000 rokers met elkaar voorgoed afscheid genomen van de sigaret en bewezen dat Stoptober werkt!

Zo werkt het

Als u wil deelnemen aan Stoptober, kunt u de Stoptober App downloaden. Hierin ontvangt u elke dag positieve berichten die u motiveren en helpen het stoppen vol te houden. Verder vindt u in de app filmpjes, tips, adviezen en puzzels die u helpen als het even wat minder gaat. De Stoptober app is gratis te downloaden vanaf 21 september.

Daarnaast heeft u toegang tot een groot sociaal netwerk als u meedoet aan Stoptober. Dit grote sociale netwerk is te vinden op verschillende social mediakanalen, zoals Twitter, Facebook en Instagram. Op deze kanalen kunt u contact zoeken met uw medestoppers en vindt u afleiding en steun op het moment dat u dat nodig heeft. Deelnemen aan Stoptober is volledig gratis.

Een goede voorbereiding is natuurlijk erg belangrijk voor het stoppen met roken. Het zorgt ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan en dat u sommige valkuilen al hebt weten te voorkomen. Bekijk hier een aantal tips, waardoor u voor oktober helemaal klaar bent om te stoppen met roken.

Goed voorbereid Stoptober ingaan?

Wilt u ervoor gaan en definitief vaarwel zeggen tegen de sigaret? Daar kunnen onze therapeuten u bij helpen. Prostop biedt lasertherapie om u te helpen bij het stoppen met roken. Door de pijnloze laserbehandeling worden de ontwenningsverschijnselen verminderd en de behoefte aan een sigaret onderdrukt. Voor deze behandeling betaalt u eenmalig €275. Dat bedrag heeft u al terugverdiend als u één maand niet rookt! Voor meer informatie over de lasertherapie van Prostop kunt u contact met ons opnemen via de website, of bellen naar 088 786 7700.

Delen: