Prostop therapeut geeft laserbehandeling aan roker

Lasertherapie: de kosten en opbrengsten

Stoppen met roken is voor veel rokers niet bepaald een leuk gespreksonderwerp. Vooral de opmerking “moet u niet eens stoppen met roken?” staat bovenaan de lijst van vervelende en bemoeizuchtige uitspraken, ook al wordt het vaak gezegd met de beste bedoelingen. Veel rokers willen wel stoppen, maar dit is helaas niet zo makkelijk. Al helemaal niet als u dat zonder hulp doet. Dat komt omdat roken zo verslavend is. De lasertherapie van Prostop kan u helpen om uw rookverslaving te doorbreken.

Hoe werkt lasertherapie?

Lasertherapie is een moderne vorm van acupunctuur, waarbij verschillende punten op het lichaam gestimuleerd worden door middel van een pijnloze softlaser. De gerichte lichtstralen onderdrukken de behoefte aan een sigaret en beperken de ontwenningsverschijnselen. Zo wordt het makkelijker om de sigaret links te laten liggen.

De kosten en opbrengsten

Een laserbehandeling van Prostop kost €275. Voor mensen die een pakje per dag roken staat dit bedrag ongeveer gelijk aan de maandelijkse uitgaven aan sigaretten. Als u één maand gestopt bent, heeft u dit bedrag dus al terugverdiend. Bovendien wordt roken steeds duurder. Op 1 april 2023 wordt de prijs van een pakje sigaretten met €1 verhoogd. Volgend jaar wordt de sigarettenprijs nóg verder verhoogd. Met het geld dat u bespaart door te stoppen met roken kunt u enorm veel leuke dingen doen. En dan spreken we alleen nog maar over de financiële voordelen…

Voordelen stoppen met roken

Stoppen met roken heeft nog veel meer voordelen. Natuurlijk weet u dat het niet gezond is om te roken, maar er zijn nog veel meer voordelen te bedenken. Zo gaat uw huid er beter uitzien, u gaat frisser ruiken, uw reuk en smaak worden weer beter en het wordt rustiger in uw hoofd. Het allerfijnste aan een niet-roker zijn is dat u niet meer afhankelijk bent van die vervelende sigaret.

Waagt u de stap naar een rookvrij leven?

Onze therapeuten staan voor u klaar om u op weg te helpen naar een leven zonder sigaret. Prostop heeft verschillende vestigingen door het land heen waar u terechtkunt voor een laserbehandeling. Voor meer informatie over de lasertherapie van Prostop kunt u contact met ons opnemen via de website, of bellen naar 088 786 7700.

Delen: