Facebook Pixel

Stoptober

Doe je ook mee aan Stoptober 2020?

Stoptober is een unieke kans om met vele anderen samen uit te proberen hoe het is om 28 dagen niet te roken. Wat in je eentje misschien een zware opgave is, wordt dankzij de steun van duizenden Stoptober deelnemers juist een hele leuke uitdaging!

Prostop kan je daarbij helpen! Hoe? Lees verder!

Meld je nu aan, bel vast voor een afspraak!

Als je belt met Prostop, vermeld dan dat je meedoet aan Stoptober. We doen dan extra ons best om een afspraak in te boeken zo dicht mogelijk bij 1 oktober. Hoe eerder je afspraak in de agenda wordt gezet, des te meer kans je hebt om op de juiste datum ingepland te worden en des te beter je je kunt voorbereiden op je stopperiode! En: hoe beter je voorbereiding, des te groter is je kans op succes!

Cold Turkey stoppen?

Veel rokers weten uit ervaring dat stoppen zonder hulpmiddel, ook wel cold turkey genoemd, een onprettige ervaring kan zijn. Nicotine is een heel verslavende stof en als je daar ineens mee ophoudt krijg je vrijwel zeker ontwenningsverschijnselen. Doordat de ontwenningsverschijnselen heftig kunnen zijn en soms 2 á 3 weken aanhouden, vallen veel stoppers ook weer terug in hun rookgewoonte. Maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. Er zijn immers hulpmiddelen beschikbaar waardoor ontwenningsverschijnselen niet of bijna niet optreden.

Een van de bekendste manieren om het stoppen te ondersteunen is stoppen door middel van lasertherapie. Een éénmalige behandeling in een Prostop praktijk bij jou in de buurt zorgt ervoor dat er een versnelde uitscheiding van afvalstoffen in de nieren en de lever plaatsvindt waardoor de nicotine snel uit je systeem is. Ook wordt je zenuwstelsel geharmoniseerd, waardoor je een kalm en zeker gevoel krijgt. Als je je goed en prettig voelt, is het stoppen met roken veel gemakkelijker.

Bel Mij Terug

Wanneer u uw naam en telefoonnummer achterlaat nemen onze medewerkers vrijblijvend contact met u op.