Stoptober - Prostop lasertherapie: helpt u volhouden! Facebook Pixel

Stoptober met Prostop lasertherapie

Doet u ook mee aan Stoptober 2023?

Stoptober is een unieke kans om met vele anderen samen uit te proberen hoe het is om 28 dagen niet te roken. Het doel van Stoptober is dat zoveel mogelijk mensen zich aansluiten bij de campagne. Wat in uw eentje misschien een zware opgave is, wordt dankzij de steun van duizenden Stoptober deelnemers juist een hele leuke uitdaging!

Prostop kan u daarbij helpen! Hoe? Lees verder!

stoppen met roken prostop vestiging

Meld u nu aan, bel vast voor een afspraak!

Als u belt met Prostop, vermeld dan dat u meedoet aan Stoptober. We doen dan extra ons best om een afspraak in te boeken zo dicht mogelijk bij 1 oktober. Hoe eerder uw afspraak in de agenda wordt gezet, des te meer kans u heeft om op de juiste datum ingepland te worden en des te beter u zich kunt voorbereiden op uw stopperiode! En: hoe beter uw voorbereiding, des te groter is de kans op succes!

De werking van Prostop lasertherapie

Veel rokers weten uit ervaring dat stoppen zonder hulpmiddel, ook wel Cold Turkey genoemd, een onprettige ervaring kan zijn. Nicotine is een heel verslavende stof en als u daar ineens mee ophoudt krijgt u last van ontwenningsverschijnselen. Doordat de ontwenningsverschijnselen heftig kunnen zijn en soms 2 á 3 weken aanhouden, vallen veel stoppers ook weer terug in hun oude rookgewoonte. Maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. Er zijn immers hulpmiddelen beschikbaar waardoor ontwenningsverschijnselen niet of bijna niet optreden.

Een effectieve manier om het stoppen te ondersteunen is stoppen door middel van lasertherapie. Een éénmalige behandeling in een Prostop praktijk bij u in de buurt zorgt ervoor dat er een versnelde uitscheiding van afvalstoffen in de nieren en de lever plaatsvindt waardoor de nicotine snel uit uw systeem is. Ook wordt uw zenuwstelsel geharmoniseerd, waardoor u een kalm en zeker gevoel krijgt. U heeft daardoor ook minder last van ontwenningsverschijnselen. Als u zich goed en prettig voelt, is het stoppen met roken veel gemakkelijker.

Bel Mij Terug

    Wanneer u uw naam en telefoonnummer achterlaat nemen onze medewerkers vrijblijvend contact met u op.