Over Prostop - Prostop stoppen met roken lasertherapie Facebook Pixel

Over Prostop

Prostop is een landelijk opererende professionele organisatie die mensen helpt bij het stoppen met roken. Prostop is sinds 1996 actief en heeft meerdere praktijken door het hele land waar stoppen met roken laserbehandelingen worden uitgevoerd.

Geschiedenis

Prostop bestaat sinds 1996. Destijds bestond het bedrijf uit 1 zelfstandige praktijk in Boxtel, vanwaar de laserbehandelingen werden uitgevoerd. Door het ondernemende karakter van Henk van Haren groeide Prostop binnen enkele jaren uit tot een franchiseorganisatie. Niet alleen in Nederland maar ook buiten de landsgrenzen boekte Prostop groot succes met de lasertherapie. Inmiddels zijn er vestigingen in diverse Europese landen, waaronder Duitsland en Tsjechië. Vanuit het hoofdkantoor in Nijmegen worden alle vestigingen in Nederland aangestuurd.

Deskundigheid

Alle behandelingen staan onder medisch toezicht en worden uitgevoerd door ervaren, gecertificeerde behandelaars. Prostop staat garant voor deskundige zorg. De behandelaars van Prostop worden ondersteund door het Prostop Service Center met specialisten op het gebied van ict, productontwikkeling, opleiding en deskundigheidsbevordering, patiëntenadministratie en marketing & communicatie.

Visie

In onze samenleving is gezondheid een belangrijk thema. Naast de huidige stoppen-met-rokendiensten richten wij ons in de toekomst ook op andere lifestyle gerelateerde diensten. Ook bij deze diensten zijn wij de specialist op weg naar gezondheid en een betere kwaliteit van leven. Wij vertellen echter niet wat de cliënt moet doen of laten, uiteindelijk is het de cliënt zelf die zijn/haar behoefte aangeeft.

Missie

Prostop zet zich in voor de volksgezondheid en kwaliteit van leven door mensen te helpen bij het stoppen met roken. We koppelen professionaliteit aan laagdrempeligheid en willen door het hele land voor iedereen bereikbaar zijn. Prostop hecht veel waarde aan het constant verbeteren van de samenwerking met diverse partijen en streeft ernaar de zorg betaalbaar te houden door goede afspraken met zorgverzekeraars.

Contactformulier