Meer informatie? Bel direct  088 - 78 67 700(2 cent p/m)
 
Zoeken
 
 
 
nav links
Home Home HomeLasertherapie Lasertherapie LasertherapieVestigingen Vestigingen VestigingenStoppen met roken Stoppen met roken Stoppen met rokenNieuws Nieuws NieuwsZakelijk Zakelijk ZakelijkOver ons Over ons Over onsContact Contact ContactInloggen Inloggen Inloggen
nav rechts
 
 
Rand links
 

 
submenu onder
 

Prostop Zakelijk - voor ondernemers

Steeds meer ondernemers streven naar een volledig rookvrij bedrijf of willen het roken onder werktijd beperken. In de eerste plaats omdat roken en veiligheid niet goed samengaan. In de tweede plaats draagt roken niet bij aan een positief bedrijfsimago. Een derde argument tegen roken: een verantwoordelijke werkgever zal niet alleen fitte en productieve medewerkers in dienst willen hebben en hun ziekteverzuim zo veel mogelijk willen reduceren, maar ook het welzijn van die medewerkers proberen te bevorderen.

Redenen genoeg dus om na te denken over een bedrijfsbrede aanpak van het roken. Voor de werkgever zijn er heel veel voordelen en weinig nadelen.

Prostop Zakelijk heeft speciaal voor bedrijven/instellingen een geïntegreerd programma ontwikkeld met de lasertherapie als behandelmethode en met naar wens een informatiebijeenkomst en een voorbereidende training.


 
 
 
  Ik ben ge├»nteresseerd
Dhr. Mevr. * verplicht
 
  Telefoonnummer*
 
  E-mailadres*
 
   
  Na het versturen van uw gegevens zal een medewerker van Prostop Zakelijk vrijblijvend contact met u opnemen.
   
Verzenden
Rand rechts