vraagtekens

Veelgestelde vragen bij Prostop

Stoppen met roken kan een erg grote stap zijn. Als u wil stoppen met roken door middel van lasertherapie snappen wij dat dit van tevoren wat vragen kan oproepen. Om meerdere vragen te beantwoorden hebben we hier een samenvatting gemaakt van de meest gestelde vragen, zodat u weet wat u van Prostop kunt verwachten.

Wat is de prijs van de behandeling?

Roken is erg duur, maar stoppen hoeft dat niet te zijn. Als u stopt met roken zult u erg veel geld besparen. De kosten voor een behandeling zijn eenmalig €245. Dat is inclusief een eventuele nabehandeling binnen 6 maanden, als dit gewenst is. Als u één pakje per dag rookt is dit binnen één maand alweer terugverdiend. 

Wat kan ik doen bij een terugval?

Vreest u voor een terugval of heeft u ondanks de eerste poging toch nog een keer gerookt? Binnen 6 maanden na de eerste laserbehandeling kunt u een gratis nabehandeling krijgen voor dat extra duwtje in de rug.

Wat doet een laserbehandeling?

Lasertherapie is een moderne vorm van accupunctuur, waarbij een laser wordt gebruikt in plaats van naalden. Hierdoor wordt endorfine aangemaakt. Deze stof zorgt ervoor dat de behoefte naar een sigaret wordt onderdrukt. Daarnaast worden de ontwenningsverschijnselen minder, waardoor het stoppen met roken makkelijker wordt.

Wat zijn de ervaringen? 

Doordat er endorfine wordt aangemaakt tijdens de behandeling, wordt de behoefte naar een sigaret geminimaliseerd. Hierdoor wordt het makkelijker om te stoppen met roken. Het stoppen zult u wel zelf moeten doen. Het is dus belangrijk dat u er 100% achter staat om definitief te stoppen met roken. Lees hier hoe andere stoppers de lasertherapie hebben ervaren.

Is de behandeling schadelijk?

Een laserbehandeling is volledig veilig en pijnloos. Als u op het moment van de behandeling ziek bent of een chronische ziekte hebt, raden wij u aan om eerst met een arts te overleggen. Daarnaast behandelen wij niet in de eerste 20 weken van een zwangerschap.

Waar zitten de vestigingen van Prostop?

Prostop heeft vestigingen door het hele land. Klik op de link om te kijken welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.

Wilt u stoppen?

Voor meer informatie over de lasertherapie, of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via de website of bellen naar 088 786 7700.

Delen: