corona virus maatregelen

Prostop-beleid omtrent het coronavirus

17-3-2020 (laatste update: 1-4-2020 10:40)

Via deze pagina willen wij u graag op de hoogte brengen van het beleid van Prostop omtrent het coronavirus.

In de persconferentie van 23 maart werden er door de overheid weer nieuwe, strengere maatregelen afgekondigd in verband met het coronavirus. Lasertherapeuten en acupuncturisten vallen net als fysiotherapeuten onder contactberoepen. Voor deze beroepen is besloten dat afspraken enkel digitaal mogen plaatsvinden. Aangezien dit bij onze behandeling onmogelijk is, kunt u momenteel geen afspraken bij ons plannen. Tijdens de persconferentie van gisteren, 31 maart, is bekend gemaakt dat dit vooralsnog geldt tot 28 april.

Heeft u al een afspraak gepland? Wij nemen contact met u op om uw afspraak te verzetten. U kunt dan de mogelijkheden voor een vervolgafspraak bespreken.

Informatie roken & corona

Uit recente berichtgeving van de NOS blijkt dat er sterke aanwijzingen zijn dat rokers vatbaarder zijn voor het coronavirus dan niet-rokers:
“Er zijn sterke aanwijzingen dat rokers vatbaarder zijn voor het coronavirus dan niet-rokers. Dat wil zeggen dat zij sneller besmet raken. En zij hebben een hogere kans op erge symptomen en overlijden. Daarnaast weten we dat rokers een slechtere longfunctie hebben. Daardoor zijn ze vatbaarder voor longontsteking en kunnen zij longproblemen minder goed opvangen dan niet-rokers.”

Wij begrijpen dat u in deze tijd misschien juist graag zou willen stoppen met roken. Wij hopen dat wij zo snel mogelijk weer voor u klaar kunnen staan.

Wilt u weten wanneer u weer bij ons terecht kunt? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij houden u dan op de hoogte.

Uw gegevens

Gegevens versturen
Delen: