Meer informatie? Bel direct  088 - 78 67 700(2 cent p/m)
 
Zoeken
 
 
 
nav links
Home Home HomeLasertherapie Lasertherapie LasertherapieVestigingen Vestigingen VestigingenStoppen met roken Stoppen met roken Stoppen met rokenNieuws Nieuws NieuwsZakelijk Zakelijk ZakelijkOver ons Over ons Over onsContact Contact ContactInloggen Inloggen Inloggen
nav rechts
 
 
Rand links
 

 
submenu onder
 
boven
Prostop vestigingen
 
boven
onder
 
Print

De gevolgen van stoppen met roken

Wilt u weten wat de gevolgen van stoppen met roken zijn? De negatieve gevolgen van stoppen met roken zijn verschillend per stopmethode en per persoon, de positieve zijn wel altijd hetzelfde. Hier leest u wat de gevolgen van stoppen met roken zijn en hoe u de negatieve gevolgen kunt voorkomen.

Een gezonder leven, een betere conditie en veel geld besparen. Mensen die roken hebben veel meer kans om kanker en andere ziektes te krijgen dan niet-rokers. Ook krijgt u weer een mooie huid als u stopt met roken. Er zijn dus veel positieve gevolgen van stoppen met roken, waarvan het gezondheidsvoordeel de belangrijkste is.

Negatieve gevolgen stoppen met roken
Direct na het stoppen met roken kunnen er vervelende gevolgen zijn. Dit gebeurt vooral als je probeert te stoppen zonder hulp. Stoppen kan dan slapeloosheid, transpiratie en concentratieverlies opleveren. Prostop lasertherapie is een unieke natuurlijke stopmethode die gericht is op het vermijden van de ontwenningsverschijnselen bij stoppen met roken. Stoppen met roken wordt u dus veel eenvoudiger gemaakt!

Over Prostop lasertherapie
Prostop lasertherapie bestaat uit een eenmalig stopgesprek en een eenmalige laserbehandeling. Deze combinatie heeft de afgelopen jaren al vele tienduizenden mensen geholpen om met minimale negatieve gevolgen te stoppen met roken. Prostop Therapie staat voor gezondheid. We zijn ervan overtuigd dat gezondheid een belangrijke factor is in het bereiken van hoge levenskwaliteit. Wij dragen ons steentje daaraan bij door stoppen met roken gemakkelijk te maken.

Versturen

 
 
 
  Neem contact op
LANDELIJK NR. 088 - 78 67 700
Wij zijn telefonisch bereikbaar:
maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30
BEL ME TERUG    
   
  Verstuur
  Open & Servicegericht  
  Op Facebook laat Prostop zien dat het een open en servicegericht bedrijf is.  
boven
 
 
Check Altijd bij u in de regio
Check Meer dan 15 jaar ervaring
Check Erkend door veel verzekeraars
onder
 
Rand rechts